Viljelysuunnittelu ja lohkokirjanpito

Viljelysuunnittelu sisältää seuraavan kasvukauden kokonaisvaltaisen suunnittelun. Se on laadittava vuosittain kirjallisena ennen jokaisen kasvukauden alkua, ensimmäisenä sitoumusvuonna kuitenkin 15.6. mennessä.

Kokeneet asiantuntijamme auttavat viljelysuunnitelmasi laatimisessa. Suunnitelma tehdään toiveidesi ja tavoitteidesi mukaisesti, voimassa olevia tukiehtoja noudattaen. Viljelysuunnittelu sisältää seuraavan kasvukauden suunnittelun sekä sopimuksen mukaan kasvinsuojelusuunnitelman, viljelykiertosuunnitelman ja lohkokirjanpidon.

Viljelysuunnitelmat ja lohkokirjanpidot toteutamme tehokkaasti tuntityönä.

EU-tukipaperit

EU-tukipaperiviidakko on jokaiselle maatilalle ja viljelijälle tuttu asia. Tukipapereiden vaikeasti tulkittavat kiemurat voivat aiheuttaa asiaan vihkiytymättömälle paljon ylimääräistä päänvaivaa. Pahimmassa tapauksessa virheellisesti täytetyt tukipaperit voivat johtaa jopa tukien menetykseen.

Pyydä meiltä apua maatilasi EU-tukipapereiden täyttöön ja vältyt ikäviltä yllätyksiltä. Täytämme tukihakemukset huo­lel­lises­ti ja palautamme ne oi­ke­aan ai­kaan ja paik­kaan.


 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Jos olet kiinnostunut asiantuntijoidemme palveluista koskien viljelysuunnitelua tai tarvitset ehkä apua EU-tukipapereiden täyttämisessä, jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna